top of page
smartmockups_klm0111u_edited.jpg

MINDWELL

By Northern Comfort

Vi tror att förtroende och tillit är grunden för en trygg och hälsosam företagskultur. 

Komplettera den årliga medarbetarundersökningen för att kunna se medarbetarnas välmående i realtid, ge medarbetarna ett enkelt verktyg för att delta i utvecklingen av er verksamhet samtidigt som ni får värdefulla inputs att grunda era beslut på.  Vi tror att det ger en #tryggarearbetsplats.

Mindwell: Produkter

TUMME UPP ELLER NER

Genom delaktighet känner medarbetarna ett utökat ansvar för arbetsmiljön. Med några enkla klick kan man tala om hur dagen varit, tumme upp eller tumme ner. Enklare kan det inte bli.

Dagen är snart slut och du är på väg hem efter ytterligare "en dag på jobbet", du och dina kollegor har som vanligt vart tvungna att hantera en del problem som uppstår om och om igen. Du undrar om alla möten ni har skall ge effekt någon gång. Känns det igen? tänk om du istället kunde ta upp din telefon och enklare än att skicka ett sms kunde tala om vad du tycker. Grön tumme upp eller röd tumme ner, du väljer röd tumme ner och skriver en klok synpunkt och ett konstruktivt förslag på lösning.

smartmockups_kllzroti.jpg
smartmockups_klm0i583.jpg

LEDARSKAP

Utveckla er verksamhet i realtid, vänta inte till nästa års medarbetar undersökning för att vidta åtgärder. Basera istället er företagsutveckling på en trygg och sund medarbetarupplevelse. Då tror vi att ni lägger grunden till förtroende och en trygg och hållbar företagskultur.

Som chef kan du uppleva att du gör allt för att medarbetarna ska bli nöjda, ni har ju genomfört ett antal förändringar men det verkar inte ge förväntat resultat. Känns det igen? Tänk om ni istället i realtid kunde få värdefulla inputs direkt från medarbetarna när något sker, eller om ni kunde se att det är övervägande "rött" på avdelning X och att det kanske finns underliggande orsaker ni inte kan fånga i den vanliga medarbetarundersökningen.

TRYGGHET

Trygghet är grunden välmående, det är i sin tur en förutsättning för en fungerande och lönsam verksamhet. Vi vill bidra till tryggare beslut och en #tryggarearbetsplats.

Mät vad ni vill

- Vad tyckte våra hyresgäster om fönsterbytet i veckan? 

- Blev ändringarna vi genomförde på lagret bra?

- Vad tycker våra kunder om vår support?

- Fick utbildningen vi investerade i förväntad effekt? 

Det finns ingen begränsning i vad du kan mäta, möjligtvis modet och viljan att förändras. 

smartmockups_klm0woza.png
smartmockups_klm1yic2.jpg

KONTAKTA OSS

Hör gärna av dig så bokar vi in en demo

Tack för ditt meddelande!

Mindwell: Kontakt
bottom of page